Artikler


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/byenspsykolog.dk/public_html/wp-content/plugins/post-grid/grid-items/variables.php on line 114

Viden om psyken

Stress, belastning og balancer
Stress: belastninger og ressourcer

Stress handler om vores sansning, tanker, følelser, oplevelse og tolkning af omgivelsernes krav. Stress handler også om balancen mellem omgivelsernes krav og vores ressourcer til at håndtere kravene. (mere…)

Læs mere

Parforhold
Det gode parforhold

Det gode parforhold handler om jeres engagement

Parforhold ender for ofte. Det behøver ikke være sådan. Hvis du vil dedikere og fordybe dig i parforholdet, kan du opnå mere positive følelser for din partner. Det kræver indsats af jer begge.

(mere…)

Læs mere

Følelser - engagement og glæde
Følelser

Følelser

Følelser er vigtige. Følelser hjælper til at holde dig i live og til at nå dine mål. Og følelser beskytter dig mod farer og kan give dig oplevelse af tilfredshed og glæde. (mere…)

Læs mere

Angst

Angst

Hvad er angst?

Angst er karakteriseret ved en ubehagelig og anspændt tilstand. Tilstanden kan ses som tegn på, at man oplever, der er fare på færde. (mere…)

Læs mere

Som psykolog har jeg en særlig viden, forklaringer og modeller om menneskers  måde at opleve, tænke, lære og føle på. Det vil jeg rigtig gerne dele. Derfor har jeg skrevet en række artikler, som giver viden. Viden er bestemt ikke alt, men ofte giver viden en tryghed. Fx ved at der bliver sat ord på ens oplevelser. At vide man ikke er ene om de vanskeligheder, man oplever kan også styrke. Viden om psyken kan støtte personlig udvikling. Uddannelsen til autoristeret psykolog har givet mig viden, forklaringer og værktøj.

Her kan du læse mere om:

hvad psykoterapi er og hvordan det foregår

hvad kognitiv terapi er

hvad eksistentiel og psykodynamisk terapi er

hvad coaching er og hvad det kan bruges til